Health & Business lezing

Geen inspiratie en motivatie: maar executie en implementatie.

Op 1 januari zijn er in België 1,7 miljoen Belgen die meedoen aan de “goede voornemens” hype. Men wil dit jaar nu écht gaan stoppen met roken, drinken, ongezond leven… Ze heffen het glas op écht gaan starten met sporten, evenwichtig eten, vroeg opstaan…

Uit nationaal onderzoek blijkt dat binnen 14 dagen 95% is gestopt.
Binnen 28 dagen is reeds 98% gestopt. Waarom?

Mensen raken geïnspireerd en gemotiveerd, hebben allerlei mooie plannen in hun hoofd, maar tussen allerlei goed klinkende informatie en voornemens te hebben in je hoofd en deze dan echt om te zetten in specifiek, meetbaar en zichtbaar resultaat in de fysieke realiteit, zit een wereld van verschil. Of je doet wat nodig is, en er is resultaat. Of je hebt redenen en excuses.

 

Het heeft te maken met het feit dat motivatie en inspiratie niet werkt. Het heeft een korte levensduur. Mensen falen bij het implementeren van de kennis die ze hebben en bij het constant gedisciplineerd herhalen en nakomen van de beloftes die ze gemaakt hebben met zichzelf. Wanneer je je woord eer aan doet, sterven je excuses. Wanneer je je woord verbreekt, sterft die nieuwe versie van jezelf die je liefst van alles wil zijn.

 

Deze avond staat in het teken van radicaal eerlijk zijn met jezelf op gebied van je gezondheid, je zakelijke én je persoonlijke leven.

 

Ben niet (weeral) iemand die hoort bij die 98%. Ben iemand die stopt met redenen en excuses, die de kennis omzet en executeert in meetbaar resultaat zodat 2019 een jaar mag worden om voor altijd te herinneren.

Sprekers

Kristof Cuppens

Kristof Cuppens is serie-entrepreneur met 5 ondernemingen in verschillende branches en is zelf nationaal en internationaal actief. Hij behoort tot de top van Europese business coaches en werkt met de top 2% van de bedrijven als zijn privé cliënteel.

Marco Bruni

Marco Bruni is een bijzonder gedreven persoonlijkheid die een ongezien commitment heeft op het resultaat wat hij genereert met zijn cliënten. Zijn achtergrond als topsporter zorgt voor een no nonsens en brutaal eerlijke manier van coachen.

Datum:

11 december 2018, 19:00 tot 21:30 uur.

Locatie:

Restaurant Poort 82: Dokter Haubenlaan 82, 3630 Maasmechelen.

Aanmelden voor deze lezing