You come in like a normal person,

then I build you an athlete.

– Marco Bruni

Marco Bruni

Elite personal coach, atleet (powerlifting), gespecialiseerd in functional&power training, voeding, rehabilitatie en mindset.

Marco is allesbehalve de “coach om de hoek”. Hij is er absoluut niet voor iedereen en dat is ook het laatste wat hij zou willen. Je moet om kunnen gaan met directe feedback en brutaal eerlijk naar jezelf willen kijken. Hij werkt uitsluitend met individuen die een diep level van commitment en integriteit meebrengen op het speelveld: je zegt wat je gaat doen, en vervolgens doe je het. Hij tolereert geen bullshit of excuses. Hij dringt op een efficiënt tempo door tot de kern van je uitdagingen, om je vervolgens in staat te stellen jezelf opnieuw uit te vinden. Vanuit daar is de atleet in jezelf naar boven laten komen, met keihard resultaat, een logisch gevolg.

Marco kan dankzij zijn eigen jaren als top-atleet observeren en luisteren zoals maar weinigen dat kunnen. Hij is in staat zijn cliënten niet alleen sterker te maken, maar maakt het echte verschil door te focussen op ‘mind-muscle connection’.

5e plaats Europees Kampioenschap voor scholieren (Milaan, Italië) – 2004

 

2e plaats Belgisch Kampioenschap Beloften – 2008

 

PR’s: Squat 180 kg | Bench Press 150 kg | Deadlift 210 kg | Overhead Press 75 kg